Polityka prywatno┼Ťci stronyinternetowej land4travel.com

Informacje og├│lne

Niniejszy dokument okre┼Ťla zasady prywatno┼Ťci w Serwisie internetowym land4travel.com (dalej jako "Serwis Internetowy"). Administratorem Serwisu Internetowego jest Tomasz Maj prowadz─ůcy dzia┼éalno┼Ť─ç gospodarcz─ů pod nazw─ů IT Service Tomasz Maj wpisan─ů do rejestru przedsi─Öbiorc├│w Centralnej Ewidencji i Informacji o Dzia┼éalno┼Ťci Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Rozwoju pod adresem ul. Stawna 1a/15, 81-629 Gdynia NIP: 5841174020, REGON: 192996950

Dane osobowe

  1. Administrator zbiera informacje podane dobrowolnie, przez Klient├│w Serwisu Internetowego. Ponadto Administrator mo┼╝e zapisa─ç informacje o parametrach po┼é─ůczenia jak adresy IP w celach technicznych, zwi─ůzanych z administracj─ů serwerami oraz do zbierania og├│lnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z kt├│rego nast─Öpuje po┼é─ůczenie), jak r├│wnie┼╝ w celach bezpiecze┼ästwa.
  2. Dane osobowe zbierane przez Administratora s─ů przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883 z p├│┼║n. zm) i ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o ┼Ťwiadczeniu us┼éug drog─ů elektroniczn─ů (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 z p├│┼║n. zm.) wy┼é─ůcznie na podstawie upowa┼╝nienia do przetwarzania danych oraz wy┼é─ůcznie w celu realizacji zam├│wienia z┼éo┼╝onego przez Klienta, archiwizacji lub us┼éug ┼Ťwiadczonych drog─ů elektroniczn─ů przez Administratora oraz w innych celach okre┼Ťlonych w Regulaminie.
  3. Administrator dok┼éada szczeg├│lnych stara┼ä w celu ochrony prywatno┼Ťci i informacji mu przekazanych, a dotycz─ůcych Klient├│w Serwisu Internetowego. Administrator z nale┼╝yt─ů staranno┼Ťci─ů dobiera i stosuje odpowiednie ┼Ťrodki techniczne, w tym o charakterze programistycznym i organizacyjnym, zapewniaj─ůce ochron─Ö przetwarzanych danych, w szczeg├│lno┼Ťci zabezpiecza dane przed ich udost─Öpnieniem osobom nieupowa┼╝nionym, ujawnieniem, utraceniem i zniszczeniem, nieuprawnion─ů modyfikacj─ů, jak r├│wnie┼╝ przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowi─ůzuj─ůcych przepis├│w prawa.
  4. Z uwagi na dobrowolny charakter podania przez Klienta swoich danych osobowych, maj─ů oni prawo dost─Öpu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, a tak┼╝e mog─ů zwr├│ci─ç si─Ö do Administratora z ┼╝─ůdaniem usuni─Öcia podanych wcze┼Ťniej danych osobowych ze zbior├│w danych prowadzonych przez Administratora, z zastrze┼╝eniem zdania nast─Öpnego. Administrator mo┼╝e odm├│wi─ç usuni─Öcia danych, je┼╝eli Klient swoim dotychczasowym zachowaniem w Serwisie Internetowym naruszy┼é postanowienia niniejszego dokumentu lub Regulaminu b─ůd┼║ obowi─ůzuj─ůce przepisy prawa, a zachowanie danych jest niezb─Ödne do wyja┼Ťnienia tych okoliczno┼Ťci i ustalenia odpowiedzialno┼Ťci Klienta.
  5. W przypadku zmiany danych Klienta, który dokonał rejestracji w Serwisie Internetowym, Klient po zalogowaniu się w Serwisie Internetowym może dokonać ich modyfikacji.
  6. W przypadku subskrypcji newslettera przez Klienta, Administrator b─Ödzie wysy┼éa┼é na podany przez Klienta adres poczty elektronicznej wiadomo┼Ťci zawieraj─ůce informacje o produktach i us┼éugach dost─Öpnych w Serwisie Internetowym, a tak┼╝e informacje o organizowanych konkursach, promocjach.
  7. Administrator mo┼╝e powierzy─ç przetwarzanie danych osobowych Klient├│w podmiotom trzecim realizuj─ůcym niekt├│re us┼éugi, a w szczeg├│lno┼Ťci realizacj─Ö dostawy zam├│wienia, realizacj─Ö p┼éatno┼Ťci, badanie poziomu satysfakcji Klienta w Serwisie Internetowym, tj.:
    1. Operatorowi systemu p┼éatno┼Ťci on-line firmie PayPro S.A. z siedzib─ů w Poznaniu (ul. Kanclerska 15, 60-327 Pozna┼ä) jako administratorowi danych, wpisanemu do rejestru przedsi─Öbiorc├│w prowadzonego przez S─ůd Rejonowy Pozna┼ä ÔÇô Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydzia┼é VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru S─ůdowego, pod numerem 0000347935, o kapitale zak┼éadowym 4.500.000 z┼éotych w ca┼éo┼Ťci op┼éaconym, posiadaj─ůcym NIP: 779-236-98-87, b─Öd─ůcym podmiotem ┼Ťwiadcz─ůcym us┼éugi p┼éatnicze w rozumieniu ustawy z dnia 19 sierpnia 2011 roku o us┼éugach p┼éatniczych (Dz. U. 2011.199.1175 ze zm.). Przekazanie dotyczy danych niezb─Ödnych do zrealizowania p┼éatno┼Ťci przez PayPro, a w szczeg├│lno┼Ťci: imi─Ö i nazwisko, adres poczty elektronicznej, numer telefonu.
×
Polecam!